kategorie

Jaké slavné osobnosti nosí kabbala náramek

08. 07. 2024, 14:12

Kabbala náramky, které jsou známé pro svou symboliku a duchovní význam, se staly populárními nejen mezi běžnými lidmi, ale také mezi slavnými osobnostmi po celém světě. Tyto jednoduché červené provázky, často zdobené různými amulety a talismany, jsou považovány za ochranné šperky, které mají nositeli přinést štěstí, zdraví a ochranu před zlým okem. Pojďme se podívat na několik známých osobností, které si oblíbily kabbala náramky a veřejně je nosí.

Madonna

Popová ikona Madonna je jednou z nejznámějších osobností, které propagují kabbalu. Svůj kabbala náramek nosí už mnoho let a často hovoří o tom, jak jí studium kabbaly pomohlo v jejím osobním a profesionálním životě. Její vášeň pro kabbalu dokonce vedla k založení Kabbalah Centre v Los Angeles, které se věnuje šíření kabbalistického učení.

Ashton Kutcher a Demi Moore

Herecký pár Ashton Kutcher a Demi Moore byli dalšími slavnými příznivci kabbaly. Oba často nosili červené kabbala náramky a pravidelně navštěvovali Kabbalah Centre. I když už nejsou spolu, jejich zájem o kabbalu jim údajně pomohl zvládnout mnoho výzev v jejich životech.

David a Victoria Beckham

Fotbalová legenda David Beckham a jeho manželka, módní návrhářka Victoria Beckham, také patří mezi slavné osobnosti, které nosí kabbala náramky. Oba byli často viděni s červenými provázky na zápěstích a Victoria dokonce prohlásila, že kabbala jí pomohla najít vnitřní klid a rovnováhu.

Paris Hilton

Dědička hotelového impéria a celebrita Paris Hilton je dalším příkladem slavné osobnosti, která si oblíbila kabbala náramky. Paris byla často viděna s tímto ochranným šperkem a na sociálních sítích sdílela, že věří v jeho pozitivní účinky na svůj život.

Naomi Campbell

Supermodelka Naomi Campbell je známá nejen pro svou kariéru na přehlídkových molech, ale také pro svou víru v kabbalu. Naomi byla často viděna s kabbala náramkem na zápěstí a hovořila o tom, jak jí studium kabbaly pomáhá zůstat silnou a vyrovnanou v náročném světě modelingu.

Gwyneth Paltrow

Herečka a podnikatelka Gwyneth Paltrow je dalším příkladem slavné osobnosti, která nosí kabbala náramek. Gwyneth je známá svým zájmem o alternativní medicínu a duchovní praktiky, a kabbala náramek je jedním z mnoha způsobů, jak se snaží udržet harmonii ve svém životě.

Kabbala náramky se staly symbolem nejen duchovní ochrany, ale také módním doplňkem, který nosí mnohé slavné osobnosti. Tyto jednoduché červené provázky, plné symboliky a víry, si získaly oblibu mezi celebritami po celém světě. Ať už je nosíte pro jejich duchovní význam, nebo jako stylový doplněk, kabbala náramky přinášejí kousek mystiky a ochrany do každodenního života. Pokud chcete následovat své oblíbené hvězdy a přidat do svého života trochu duchovní ochrany, kabbala náramek může být tím pravým krokem. 

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).